HomeIkke kategoriseretHvem er nordisk guld egentlig?

Hvem er nordisk guld egentlig?

Nordisk Guld

Nordisk Guld er en dansk virksomhed, som har valgt at specialisere sig i, at levere Danmarks højeste guldpriser. Dette betyder med andre ord, at der er tale om en virksomhed der ønsker, at give dig som kunde den bedst mulige pris på det guld du ønsker at sælge.

Samtidig går de ekstremt meget op i, at kunne holde fokus på deres kundeservice. Det handler om, at man skal få en god oplevelse når manskal sælge sit guld. 

Nordisk Guld har et ønske om, at være de førende og bedste indenfor handel med brugt guld og sølv i hele Danmark. Netop derfor skal der lægges stor vægt på god service, hurtig ekspedition, diskretion og tilfredse kunder.

3 gode grunde til at vælge dem

Som sagt går Nordisk Guld meget op i, at deres kunder skal have den bedste oplevelse som overhovedet muligt. Netop derfor kommer der her tre gode grunde til hvorfor du skal vælge dem.

  • For det første har Nordisk Guld, som den eneste guldhandler i Danmark, valgt at de skal være fuldkommen transparente med deres priser. Du kan altså altid gå ind på deres Guldpris indeks og herved finde alle guldhandlernes priser samlet i et meget overkommenligt skema. Så kan du hermed bedre komme til at forholde dig til, hvad den bedste guldpris er i dag. Hvert 5. minut bliver dette Guldpris indeks opdateret, så du kan være garanteret, at det er de nyeste tal der står på.
  • En anden grund er, at pengene for salget af dit guld bliver udbetalt lige med det samme. Du kommer til at have pengene på din konto lige efter, at salget er blevet gennemført. Pengene bliver tilmed overført med et straksoveerførsel. Dette sker ikke så ofte. Rent faktisk udbetaler de fleste guldhandlere i Danmark først pengene efter et par dage.
  • Sidst men ikke mindst finder vi den høje kundetilfredshed. Nordisk Guld gør alt hvad der står i deres magt for, at levere den bedste service til deres kunder. Hvis du nogensinde har nogle spørgsmål vedrørende salget af dit guld, vurderingen eller andre steder i processen, så er det altid muligt at tage kontakt og tilmed forvente et hurtigt svar.

Så hvis du også er klar til at sælge dit guld til Nordisk Guld. Og hvis du også føler dig helt tryg ved situationen. Så er alt du skal gøre, at følge dette link; Køb af guld. Her vil du nemt og effektivt kunne modtage dine penge snarest.