HomeIkke kategoriseretHvordan låner man og hvem skal man låne af?

Hvordan låner man og hvem skal man låne af?

De helt store spørgsmål, når det gælder lån, hvor, af hvem og hvordan? 

Du kan sammenligne priser på sko, udstyr, tøj, elektronik og meget mere, men hvad hvis jeg fortæller dig, du også kan sammenligne lån? for hvem vil ikke have et billigt lån, når det er nødvendigt med de bedste forudsætninger for det. 

Først og fremmest er et Quicklån en ny måde at låne hurtige penge, som navnet selv udgiver sig for. Her er mulighed for at låne mellem omkring fra  1.000 til 50.000 kr. Det er det som oftest, men man kan nogle få gange låne mere. Det er et forbrugslån og skal tilbagebetales, men det ved du vel godt. Et hurtigt lån som Quick lån, låner dig penge hurtigt og hvis du står med en kæmpe regning, en mangel på noget du ikke har råd til, eller en bøde du ikke lige havde forudset komme. Så kan de komme dig til gode. For bankerne er ikke altid, ligeså nemme at overtale hvad angår lån, faktisk sjældent. Her kræver det både dokumenter og en oversigt og en masse andet besvær, før de bare overvejer at låne dig penge med det sammen. Derfor er det nemt og kan tilbagebetales, ligeså nemt og hurtigt. 

Renten kan variere alt efter hvem du låner af, men hvis du får en god aftale, kan det være at du skal betale pengene tilbage fra 1 måned til 12 måneder som periode, men som sagt handler det om hvor mange penge du rent faktisk låner. Hvis du overholder dit lån, betaler tilbage i tide, hvilket du forhåbentlig gør, så vil det være en nemmere vej at bruge forbrugslån og betyder så også, at du hurtigere vil blive gældfri igen. Det er dog vigtigt du tager ansvar, og sikrer dig en måde at kunne tilbagebetale pengene på. For det bliver ikke sjovt i sidste ende, og går ud over dig selv hvis du drukner i renter. 

Hvem kan låne? 

De fleste kan låne igennem et quick lån men….

Du skal stadig have styr på økonomien og være 18 år. Du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene på, men tænk dig om, for du gider som sagt ikke den kedelige gæld i sidste ende, hvis det bare er på sjov og ballede pengene går til. Dog kan man som ung have brug for et hurtigt lån, hvis nu SU’en ikke rækkede til den el-regning, som pludselig kom eller den dyre tandlæge regning. Så er det godt at have et sikkerhedsnet. Hvis man ikke lige har fået lavet sig en opsparing. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *