HomeIkke kategoriseretKend de forskellige online lån

Kend de forskellige online lån

Markedet for online lån er i hastig udvikling og det kan være svært at kende forskel på de forskellige. Groft sagt er der 3 grupper. Den type der går under betegnelsen kviklån som kan lånes direkte på nettet. Den anden type er forbrugslån der tages i butikken. Typisk butikker som elektronik og møbelbutikker og større supermarkeder. Den sidste type Lån er ny og det er mindre webshops, der især har taget denne type til sig hvor man kan låne til at købe på webshoppen og betale af med små beløb. Begge typer i samarbejde med en online bank. 

Kviklån

Kviklån er kendetegnet ved at det er som navnet antyder hurtigt og nemt at låne. Det tager kun få minutter at sende en låneansøgning og få svar. Der stilles ikke mange krav og der bliver ikke stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. Ofte er det små lån og de skal som regel betales tilbage indenfor få måneder. 

Rentefrie lån

Mange af de store supermarkeder, elektronik og møbelforretninger tilbyder i dag lån. Mange af den er rentefrie, hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret. Det kan være en fordel at tage sådan et lån, hvis man f.eks. står og har brug for en ny computer og ikke kan vente flere måneder, fordi man først skal spare op. Det er vigtigt at man husker, at overholde betalingerne, det er nemlig her online banken tjener sine penge. Hvis man glemmer at betale et afdrag til tiden, koster det reletivt mange penge og det er på baggrund af statistik, at bankerne har vurderet at det godt kan betale sig at tilbyde rentefrit lån. Forretningerne tjener deres penge via salget. 

Men kan man betale lånet og husker at få det gjort til tiden, er det en god og billig måde at låne penge på.

Web-shop lån

De sidste par år er det også blevet muligt at låne til at købe i de små web-shops. Med små menes der at det ikke er en stor kæde der står bag. Her er det muligt at låne til køb i butikken og betale tilbage. Det er muligt at betale tilbage selv små beløb. Det er et samarbejde mellem web-shoppen og en online bank.

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk