HomeIkke kategoriseretSådan bliver du bedre til at spare op

Sådan bliver du bedre til at spare op

Vi mennesker går som oftest altid og drømmer om et eller andet nyt. Det kunne være en rejse, dine studiebøger eller måske en ny højtaler. Uanset hvad målet er, ved de fleste at man bliver nød til at skære ned på nogle af de ting man er glade for, eller arbejde noget hårdere, for at få råd til de ting man gerne vil have. 

Det er oftest bare sværere end det lyder, at bare skabe luft budgettet ved at skære ned hist- og her. Og det er lige præcis hvad denne artikel griber fat i. I denne artikel får du et par gode fifs, som gerne skulle hjælpe dig med at spare op til det du gerne vil. 

Det første du bør gøre

Er selvfølgelig at tage et godt og grundigt kig på din privatøkonomi, og finde ud af om der er nogle ting som du ikke rigtigt har brug for. Det kunne eksempelvis være at du ikke rigtigt fik brugt dit fitnessabonnement eller både abonnerer på HBO, Netflix og TV2Play, som selvfølgelig er nogle af de ting der virkelig trækker penge ud af din konto. 

Når du har identificeret alle de ligegyldige ting du køber- eller abonnementer du ikke bruger, så er næste trin at fuldstændig stoppe med at benytte dig af dem – afmeld det. 

Næste trin er selvfølgelig at lave en opsparing, som du under ingen omstændiger må pille ved. Desværre laver mange mennesker en opsparing som de bare går og stjæler lidt fra, og det er selvfølgelige ikke den rigtige måde at gøre det på – du bør ikke røre din opsparing, så er det ikke en opsparing, det er bare konto nr. 2.

Alternative måder at lave penge på

De fleste mennesker har en såkaldt \’side-hustle\’ som direkte oversat bare er en anden måde at lave lidt penge til dagen og vejen på. Det kunne være at sælge ud af sit gamle tøj- eller smykker eller måske at investere. 

Andre mennesker kigger mod ting som lån. Læs mere om quicklån på laan247.dk og bliv klar over alle dine muligheder (og risiko) ved at optage ting som kviklån. Sidst er der mennesker der pantsætter ting af høj værdi, og køber dem tilbage når de er kommet økonomisk ovenpå, og det er selvfølgelig en mulighed. Du bør bare være klar over at hvis ikke du betaler tilbage, så ender du med at miste dine dyre ejendele til pantsætterne.